• Grad Vranje
  • ГРАД ВРАЊЕ

    Званична презентација града

Централа:
+381 (0)17 402 300
Портирница:
+381 (0)17 402 368
ГРАД ВРАЊЕ
Градска управа
Краља Милана бр. 1
17500 Врање
A+ A-

13. јун 2024.

Резултати Јавног позива по пројекту „Предузетништво – темељ локалног и регионалног развоја“

Комисија за утврђивање испуњености услова и доделу грантова у оквиру пројекта „Предузетништво – темељ локалног и регионалног развоја“, извршила је пријем, административну проверу, евидентирање и рангирање пријављених привредних субјеката (предузетника, микро и малих привредних друштава) по спроведеном Јавном позиву за учествовање у програму обука.

Подсећања ради, Јавни позив, у оквиру пројекта „Предузетништво – темељ локалног и регионалног развоја“, био је објављен на званичном сајту града Врања https://www.vranje.org.rs/ , са трајањем  закључно са 11.06.2024. године.

Пројекат „Предузетништво – темељ локалног и регионалног развоја“, се спроводи у складу са Уговором о суфинансирању пројеката јединица локалних самоуправа за подстицање регионалног раста, потписаног између Кабинета министра без портфеља задуженог за координацију равномерног регионалног развоја и Града Врања.

У ДРУГОЈ ФАЗИ пројекта биће одржано такмичење бизнис планова. У овом такмичењу могу учествовати само привредни субјекти који заврше све планиране обуке, о чему ће евиденцију водити извођач обука: Регионална развојна агенција Пчињског округа доо Врање.

На Јавни позив је поднето 58 пријава, и све су оцењене као административно исправне и благовремене.

Регионална развојна агенција Пчињског округа доо Врање ће спровести планиране обуке на теме иновација, е-пословања, маркетинга и продаје и израде бизнис планова, у периоду од 17.06.2024. до 28.06.2024. О терминима и месту одржавања обука кандидате ће обавестити Регионална развојна агенција Пчињског округа доо Врање.

У прилогу се налази списак избабраних привредних субјеката који ће похађати обуке.