• Grad Vranje
  • ГРАД ВРАЊЕ

    Званична презентација града

Централа:
+381 (0)17 402 300
Портирница:
+381 (0)17 402 368
ГРАД ВРАЊЕ
Градска управа
Краља Милана бр. 1
17500 Врање
A+ A-

24. јануар 2012.

Одржана 33. седница Скупштине

Данас jе одржана 33. седница Скупштине Града Врања. На седници jе усвоjена Одлука о додели jавних признања у 2012. години за Дан града, 31. jануар – Дан ослобођења Врања 1878. године. На основу писаног предлога одборничке групе СПС-НС о неприхватању покренуте грађанске инициjативе за расправу у врањском спорту и образовању Комисиjе за утврђивање стања и сачињавање извештаjа о томе, Скупштина jе већином гласова одбила предлог грађанске инициjативе за расправљање о стању у врањском спорту у целини, као неоснован, из разлога:
-што предложени састав Комисиjе ниjе сагласан предлог грађанске инициjативе, односно нису предложени нестраначки кандидати из реда инициjативе, односно нису предложени кандидати из реда заслужних и доказаних спортиста из Врања и дипл. економиста.
- што jе расправа о стању у врањском спорту предложена искључиво по основу извештаjа Комисиjе, чиjе оснивање, према предложеном саставу ниjе правно основано у односу на предлог грађанске инициjативе за коjе jе утврђена Листа потписника грађанске инициjативе.
У наставку седнице, одборници су усвоjили и Нацрт Плана детаљне регулациjе потеза улице Булевара Авноjа, Париске комуне и Моше Пиjаде.


НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

16. април 2024.
Градски већник за пољопривреду, агроекономију, развој села и заштиту животне средине, Небојша Стаменковић, данас је у Министарству за бригу...
15. април 2024.