• Grad Vranje
  • ГРАД ВРАЊЕ

    Званична презентација града

Централа:
+381 (0)17 402 300
Портирница:
+381 (0)17 402 368
ГРАД ВРАЊЕ
Градска управа
Краља Милана бр. 1
17500 Врање
A+ A-

Вести

...
7. фебруар 2012.

Спортски терен на Бесноj Кобили

Сектор за НИП Министарства економиjе и регионалног развоjа одобрио jе средства за изградњу спортског терена поред ...