• Grad Vranje
  • GRAD VRANJE

    Zvanična prezentacija grada

Centrala:
+381 (0)17 402 300
Portirnica:
+381 (0)17 402 368
GRAD VRANJE
Gradska uprava
Kralja Milana br.1
17500 Vranje
A+ A-

5. decembar 2023.

Prekid u napajanju električnom energijom na teritoriji Vranja, Trgovišta i Vladičinog Hana

Ogranak Elektrodistribucija Vranje izvodiće radove na zameni stubova i rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u sredu, 6. decembra, bez struje biti korisnici u Vranju u ulicama 4. juli i Lička od 8.00 do 16.00 sati, zatim deo Trgovišta i to deo naselja Đerekarce, u periodu od 9.00 do 16.00 časova, kao i selo Kalimance, naselje Kun, na teritoriji Vladičinog Hana, u vremenskom intervalu od 08.00 do 15.00 časova. 

Iz Elektrodistribucije Srbije d.o.o. Beograd poručuju da kontinuirano rade na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom, kao i da najveći deo radova obavljaju bez isključenja krajnjih kupaca. ,,Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog stvaranja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje. Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom'', stoji u saopštenju. U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će potrošači biti blagovremeno obavešteni.

 


NAJNOVIJE VESTI

4. mart 2024.
Grad Vranje učestvovao je na  Javnom konkursu Ministarstva za zaštitu životne sredine za dodelu sredstava za sufinansiranje realizacije...