• Grad Vranje
  • GRAD VRANJE

    Zvanična prezentacija grada

Centrala:
+381 (0)17 402 300
Portirnica:
+381 (0)17 402 368
GRAD VRANJE
Gradska uprava
Kralja Milana br.1
17500 Vranje
A+ A-

14. februar 2024.

Pozorišni i bioskopski repertoar

Na repertoaru vranjskog teatra u večeras, 14. februara, u 20 sati je predstava ,,4 zida ili tragikomedija o karantinu", koju je na scenu vranjskog teatra postavio beogradski reditelj Stevan Bodroža. Na dečjoj sceni u nedelju, 18. februara, od 12 sati je predstava ,,Pinokio'', vranjskog teatra čiju režiju potpisuje Darko Kovačovski.

Kada je u pitanju bioskopski repertoar ove subote, 17. februara, biće prikazana dva filma. U terminu za mališane, od 12 sati je film ,, Škola magičnih životinja 2''. Reč je o avanturističkoj komediji za celu porodicu. Ovaj film je nastavak voljene avanture sa animiranim životinjama u CGI-u. Priča prati Idu i Benija, koji pohađaju Vinterštajn školu, koja i nije obična, već škola magičnih životinja, a povodom školske godišnjice učenici žele da izvedu mjuzikl. Hoće li se probe završiti u haosu ili će se razred usredsrediti na predstavu? I šta se dešava sa čudnim rupama u školskom dvorištu? Uz pomoć svojih magičnih životinja, moraće da reše misterioznu zagonetku i da nauče ono što je zaista važno: timski rad'', stoji u opisu filma.

Na večernjoj sceni od 20 sati je film ,,Madam Veb''. Reč je o akcionom, avanturističkom filmu sa elementima naučne fantastike, koji se upravo pojavio u našim bioskopima. ,,Za razliku od tipičnog žanra, ,,Madam Veb'' priča samostalnu priču o poreklu jedne od najmisterioznijih junakinja izdavačke kuće Marvel. U napetom trileru glumi Dakota Džonson kao Kasandra Veb, bolničarka na Menhetnu koja se suočava sa otkrićima o svojoj prošlosti, povezuje se sa tri mlade žene koje čeka moćna budućnost... ako uspeju da prežive smrtonosnu sadašnjost'', poručuju iz produkcije. Karte za sve programe, pozorišne i bioskopske, osim na biletarnici mogu se kupiti i onlajn, na sajtu Pozorišta.


NAJNOVIJE VESTI

20. april 2024.
Na inicijativu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja danas je u Sportskoj hali u Vranju organizovana podela...