• Grad Vranje
  • GRAD VRANJE

    Zvanična prezentacija grada

Centrala:
+381 (0)17 402 300
Portirnica:
+381 (0)17 402 368
GRAD VRANJE
Gradska uprava
Kralja Milana br.1
17500 Vranje
A+ A-

14. oktobar 2011.

Obaveštenje Popisne komisije

 

            Popisna komisija za teritoriju grada Vranja, u skladu sa Uputstvom za organizaciju i izvršenje popisa, daje sledeće

 

O B A V E Š T E Nj E

 

            U cilju potpunog obuhvata jedinica popisa OBAVEŠTAVAJU SE građani na teritoriji grada Vranja i gradske opštine Vranjska Banja, koji do 15.oktobra 2011.godine ne budu popisani, bez obzira na to da li je popisivač propustio da ih popiše ili su privremeno bili odsutni iz mesta stanovanja, a za njih niko nije dao podatke, da u periodu od 16. do 18.oktobra 2011.godine mogu da dođu u kancelariju Popisne komisije radi popisivanja ili da se jave na telefon broj 017/412-196 i da daju svoje adresne podatke kako bi Popisna komisija mogla na datu adresu da pošalje „mobilni tim“ koji će izvršiti popisivanje.

            Mobilni tim će u navedenom periodu vršiti popisivanje u kancelariji Popisne komisije, a na teren izlazi samo u situaciji kada je to neophodno, odnosno, kada lice koje se javi telefonom nije u mogućnosti da lično dođe u kancelariju Popisne komisije (stara, bolesna, nepokretna lica i sl.)

            Građani koji dođu u kancelariju Popisne komisije radi popisivanja u obavezi su da ponesu ličnu kartu ili pasoš i mogu dati podatke samo o sebi i o članovima svog domaćinstva, kao i podatke o stambenom objektu u kojem živi njihovo domaćinstvo. Za članove domaćinstva treba doneti na uvid bilo koji od ličnih dokumenata – zdravstvenu kljižicu, izvod iz matične knjige rođenih, kopiju lične karte ili drugi dokument.

 

                                                                                    POPISNA KOMISIJA          


NAJNOVIJE VESTI

19. jul 2024.
U okviru "Vranjskog sportskog leta 2024", u nedelju 21. jula, biće održana Biciklijada, manifestacija koja je u prvoj godini...