• Grad Vranje
  • GRAD VRANJE

    Zvanična prezentacija grada

Centrala:
+381 (0)17 402 300
Portirnica:
+381 (0)17 402 368
GRAD VRANJE
Gradska uprava
Kralja Milana br.1
17500 Vranje
A+ A-

13. jun 2024.

Rezultati Javnog poziva po projektu „Preduzetništvo – temelj lokalnog i regionalnog razvoja“

Komisija za utvrđivanje ispunjenosti uslova i dodelu grantova u okviru projekta „Preduzetništvo – temelj lokalnog i regionalnog razvoja“, izvršila je prijem, administrativnu proveru, evidentiranje i rangiranje prijavljenih privrednih subjekata (preduzetnika, mikro i malih privrednih društava) po sprovedenom Javnom pozivu za učestvovanje u programu obuka.

Podsećanja radi, Javni poziv, u okviru projekta „Preduzetništvo – temelj lokalnog i regionalnog razvoja“, bio je objavljen na zvaničnom sajtu grada Vranja https://www.vranje.org.rs/ , sa trajanjem  zaključno sa 11.06.2024. godine.

Projekat „Preduzetništvo – temelj lokalnog i regionalnog razvoja“, se sprovodi u skladu sa Ugovorom o sufinansiranju projekata jedinica lokalnih samouprava za podsticanje regionalnog rasta, potpisanog između Kabineta ministra bez portfelja zaduženog za koordinaciju ravnomernog regionalnog razvoja i Grada Vranja.

U DRUGOJ FAZI projekta biće održano takmičenje biznis planova. U ovom takmičenju mogu učestvovati samo privredni subjekti koji završe sve planirane obuke, o čemu će evidenciju voditi izvođač obuka: Regionalna razvojna agencija Pčinjskog okruga doo Vranje.

Na Javni poziv je podneto 58 prijava, i sve su ocenjene kao administrativno ispravne i blagovremene.

Regionalna razvojna agencija Pčinjskog okruga doo Vranje će sprovesti planirane obuke na teme inovacija, e-poslovanja, marketinga i prodaje i izrade biznis planova, u periodu od 17.06.2024. do 28.06.2024. O terminima i mestu održavanja obuka kandidate će obavestiti Regionalna razvojna agencija Pčinjskog okruga doo Vranje.

U prilogu se nalazi spisak izbabranih privrednih subjekata koji će pohađati obuke.

 


NAJNOVIJE VESTI

19. jul 2024.
U okviru "Vranjskog sportskog leta 2024", u nedelju 21. jula, biće održana Biciklijada, manifestacija koja je u prvoj godini...