• Grad Vranje
  • ГРАД ВРАЊЕ

    Званична презентација града

Централа:
+381 (0)17 402 300
Портирница:
+381 (0)17 402 368
ГРАД ВРАЊЕ
Градска управа
Краља Милана бр. 1
17500 Врање
A+ A-

14. фебруар 2024.

Позоришни и биоскопски репертоар

На репертоару врањског театра у вечерас, 14. фебруара, у 20 сати је представа ,,4 зида или трагикомедија о карантину", коју је на сцену врањског театра поставио београдски редитељ Стеван Бодрожа. На дечјој сцени у недељу, 18. фебруара, од 12 сати је представа ,,Пинокио'', врањског театра чију режију потписује Дарко Ковачовски.

Када је у питању биоскопски репертоар ове суботе, 17. фебруара, биће приказана два филма. У термину за малишане, од 12 сати је филм ,, Школа магичних животиња 2''. Реч је о авантуристичкој комедији за целу породицу. Овај филм је наставак вољене авантуре са анимираним животињама у ЦГИ-у. Прича прати Иду и Бенија, који похађају Винтерштајн школу, која и није обична, већ школа магичних животиња, а поводом школске годишњице ученици желе да изведу мјузикл. Хоће ли се пробе завршити у хаосу или ће се разред усредсредити на представу? И шта се дешава са чудним рупама у школском дворишту? Уз помоћ својих магичних животиња, мораће да реше мистериозну загонетку и да науче оно што је заиста важно: тимски рад'', стоји у опису филма.

На вечерњој сцени од 20 сати је филм ,,Мадам Веб''. Реч је о акционом, авантуристичком филму са елементима научне фантастике, који се управо појавио у нашим биоскопима. ,,За разлику од типичног жанра, ,,Мадам Веб'' прича самосталну причу о пореклу једне од најмистериознијих јунакиња издавачке куће Марвел. У напетом трилеру глуми Дакота Џонсон као Касандра Веб, болничарка на Менхетну која се суочава са открићима о својој прошлости, повезује се са три младе жене које чека моћна будућност... ако успеју да преживе смртоносну садашњост'', поручују из продукције. Карте за све програме, позоришне и биоскопске, осим на билетарници могу се купити и онлајн, на сајту Позоришта.