• Grad Vranje
  • ГРАД ВРАЊЕ

    Званична презентација града

Централа:
+381 (0)17 402 300
Портирница:
+381 (0)17 402 368
ГРАД ВРАЊЕ
Градска управа
Краља Милана бр. 1
17500 Врање
A+ A-

5. децембар 2023.

Прекид у напајању електричном енергијом на територији Врања, Трговишта и Владичиног Хана

Огранак Електродистрибуција Врање изводиће радове на замени стубова и реконструкцији дистрибутивне електроенергетске мреже ради унапређења квалитета напајања електричном енергијом. Због тога ће у среду, 6. децембра, без струје бити корисници у Врању у улицама 4. јули и Личка од 8.00 до 16.00 сати, затим део Трговишта и то део насеља Ђерекарце, у периоду од 9.00 до 16.00 часова, као и село Калиманце, насеље Кун, на територији Владичиног Хана, у временском интервалу од 08.00 до 15.00 часова. 

Из Електродистрибуције Србије д.о.о. Београд поручују да континуирано раде на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом, као и да највећи део радова обављају без искључења крајњих купаца. ,,Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због стварања безбедних услова за рад наших запослених. Кориснике молимо за разумевање. Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом'', стоји у саопштењу. У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће потрошачи бити благовремено обавештени.

 


НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

4. март 2024.
Град Врање учествовао је на  Јавном конкурсу Министарства за заштиту животне средине за доделу средстава за суфинансирање реализације...