• Grad Vranje
  • ГРАД ВРАЊЕ

    Званична презентација града

Централа:
+381 (0)17 402 300
Портирница:
+381 (0)17 402 368
ГРАД ВРАЊЕ
Градска управа
Краља Милана бр. 1
17500 Врање
A+ A-

24. мај 2024.

Отворено регионално такмичење „Пажљивкова смотра“

У Спортској хали у Врању, данас је председница Скупштине града и председница Савета за безбедност саобраћаја у Врању, Зорица Јовић отворила регионално такмичење „Пажљивкова смотра“. „Најпре бих искористила прилику да се Агенцији за безбедност саобраћаја Републике Србије захвалим на овом пројекту и томе што деца имају прилику да учествују на једном оваквом догађају. Град Врање је увек ту да подржи смотре и такмичења ученика и предшколаца. Сигурна сам да сте сте добро спремили и желим вам да данас покажете своје знање, да сарађујете једни са другима и нека на републичком такмичењу оду они који су најбољи“, истакла је председница.

Што бољи пласман на такмичењу деци је пожелео и представник Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије Томислав Петровић. „Желим вам да се данас лепо проведете, дружите и научите нешто ново. Захваљујем се граду Врању на организацији, а вама децо хвала на учествовању, и желим вам што бољи пласман и пролазак на републичку смотру“ истакао је Томислав Петровић.

На овогодишњем регионалном такмичењу учествују по шест екипа предшколаца, првог и другог разреда. Сваки тим чини троје учесника који представљају своју школу и град на такмичењу. Из сваког узраста ће по једна екипа са највећим бројем поена добити прилику да учествује на републичкој „Пажљивковој смотри“.