Info vesti

Odeljenja - Odeljenje za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine - NOVI TERMIN ODRŽAVANJA JAVNE SEDNICE

31. avgust 2022, Vranje
 • GRAD VRANJE
  GRADSKA UPRAVA
  Odeljenje za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine u skladu sa članom 65. stav 2. Pravilnika o sadržini, načinu i postupku izrade dokumenata prostornog i urbanističkog planiranja (''Službeni glasnik Republike Srbije'' broj 32/19),
  oglašava

  NOVI TERMIN ODRŽAVANJA JAVNE SEDNICE

  Javna sednica Komisije za planove održaće se po završetku javnog uvida u Nacrt Izmena i dopuna Plana generalne regulacije Zone 5 u Vranju –„Gornja Čaršija-Raška “ u ČETVRTAK 06.10.2022.godine sa početkom u 12,00 časova u Velikoj sali Skupštine Grada Vranja.
  Fizička i predstavnici pravnih lica koja su u toku trajanja javnog uvida podnela primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i usmeno ih obrazložiti. O svakoj podnetoj primedbi obrađivač planskog dokumenta javno iznosi svoj stav.
  U oglasu koji je objavljen dana 29.08.2022.godine došlo je do tehničke greške u pogledu termina održavanja javne sednice Komisije za planove.