• Grad Vranje
  • GRAD VRANJE

    Zvanična prezentacija grada

Centrala:
+381 (0)17 402 300
Portirnica:
+381 (0)17 402 368
GRAD VRANJE
Gradska uprava
Kralja Milana br.1
17500 Vranje
A+ A-

23. maj 2024.

Pozorišni i bioskopski repertoar

U nedelju, 26. maja, od 12 časova, na dečjoj sceni će biti prikazana predstava „Žurka kod plavog zeca“, u režiji Žetice Dejanović. Predstava „Ništa nećemo zaboraviti“, po motivima romana „Kanjec filjma“ i „Ista priča“ , Vere Cenić, biće prikazana na večernjoj sceni u utorak, 28. maja, od 19. časova.

Kada je u pitanju bioskopski repertoar, u subotu, 25. maja, publiku očekuju tri nova filmska ostvarenja. Od 12 časova biće prikazan „Garfild“. „Nakon što se njegov divan, opušten i sit život sa Džonom i Odijem potpuno promeni kada ga poseti njegov otac Vik, Garfild mora da krene u avanturu gde će naučiti nešto potpuno neočekivano“, stoji u opisu filma. Istog dana, od 18 časova je film „Back to black“ (Nazad u crno). „Izvanredna priča o Ejmi Vajnhaus, od početka karijere do revolucionarnog studijskog albuma „Back to black“. Ispričana iz njene perspektive i inspirisana duboko ličnim tekstovima koje je pisala, ovaj film je izuzetan portret žene koja stoji iza jednog fenomena i burne veze koja je centar jednog od najlegendarnijih muzičkih albuma svih vremena“, siže je ovog filma. U 21 sat biće prikazan film „Furioza: Pobesneli Maks Saga“. „Radi se o dugo očekivanom povratku u legendarni distopijski svet, koji je stvoren pre više od 30 godina s kultnim filmovima „Pobesneli Maks“. Anja Tejlor i Kris Hemsvort glavne su zvezde filma genijalnog reditelja Džordža Milera“ , stoji u opisu filma.


NAJNOVIJE VESTI

19. jul 2024.
U okviru "Vranjskog sportskog leta 2024", u nedelju 21. jula, biće održana Biciklijada, manifestacija koja je u prvoj godini...