• Grad Vranje
  • ГРАД ВРАЊЕ

    Званична презентација града

Централа:
+381 (0)17 402 300
Портирница:
+381 (0)17 402 368
ГРАД ВРАЊЕ
Градска управа
Краља Милана бр. 1
17500 Врање
A+ A-

18. јануар 2024.

Позоришни и биоскопски репертоар за предстојећи викенд

На репертоару врањског театра у петак, 19. јануара, у 20 сати је представа ,,Живот у тесним ципелама", коју је по тексту Душана Ковачевића на сцену врањског треатра поставио Давид Алић. На дечјој сцени у недељу, 21. јануара, од 12 сати биће изведена представа ,,Црвенкапа'', коју је по мотивима Браће Грим режирао Бојан Јовановић.

Када је у питању биоскопски репертоар предстојеће суботе, 20. јануара, биће приказана два филма. У термину за малишане, од 12 сати је ,,Миракулус филм – Пустоловине Бубамаре и Црног мачка''. Светски познати феномен Миракулус Бубамара сада је добио и свој дугометражни филм, очаравајућу анимирану причу обогаћену прелепом музиком. ,,Радња филма смештена је у савремени Париз, где ћемо се упознати са пореклом тинејџера Маринет и Адријана, док покушавају да испуне своју суперхеројску судбину. Смештена у предивно окружење, ова фантастична авантура представља живописан баланс између акције, хумора и романтике, у причи о самопоуздању, храбрости и неодољивој љубави'', стоји у опису филма.

На вечерњој сцени од 18 и 21 сат је комедија ,,Слуга 2'' са Милошем Биковићем у главној улози. ,,У наставку ове духовите филмске приче публика ће бити у прилици да прати комична и узбудљива дешавања око главног јунака Грише (Милош Биковић), младића из више класе који се нашао у улози слуге из прошлог века, што га је променило набоље. Након путовања у „прошлост“, он реагује на сваку неправду арогантне и размажене Катје (Аглаја Тарасова), која ће се убрзо наћи у другом времену и у другом друштвеном статусу, што доноси нову линију ове филмске приче. Поред узбудљивих заплета у филму, публика ће уживати у кадровима блиставе и давне епохе Санкт Петербурга у коју нас води ова филмска прича'', кратак је опис филма. Kарте за позоришне представе и филмске хитове осим на билетарници,  могу се купити и онлајн на сајту позоришта.