Info vesti

Odeljenja - Javni uvid u Nacrt Kratkoročnog akcionog plana kvaliteta vazduha na teritoriji grada Vranja i Javna rasprava

30. novembar 2021, Vranje
  • Odeljenje za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno-stambene delatnosti i zaštitu životne sredine grada Vranja, obaveštava zainteresovane organe i organizacije i zainteresovanu javnost O JAVNOM UVIDU u Nacrt Kratkoročnog akcionog plana kvaliteta vazduha na teritoriji grada Vranja.

    Uvid u sadržinu Nacrta Kratkoročnog akcionog plana kvaliteta vazduha na teritoriji grada Vranja može se izvršiti u prostorijama Odeljenja za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno-stambene delatnosti i zaštitu životne sredine, u Vranju, u Ulici Ive Lole Ribara br. 1, u kancelariji br. 15, u periodu od 30. 11. 2021. – 21. 12. 2021. godine, u vremenu od 10.00 – 13.00 časova.

    Obaveštavamo zainteresovanu javnost da se u gore navedenom roku, može izvršiti javni uvid i dostaviti mišljenja, predloge i primedbe o Nacrtu Kratkoročnog akcionog plana kvaliteta vazduha na teritoriji grada Vranja u pisanom obliku, ovom nadležnom organu na adresu Kralja Milana br. 1, 17500 Vranje ili na mail adrese: zivotnasredina@vranje.rs i marija.blagojevic@vranje.org.rs.

    JAVNA PREZENTACIJA I JAVNA RASPRAVA o Nacrtu Kratkoročnog akcionog plana kvaliteta vazduha na teritoriji grada Vranja biće održana u sali Skupštine grada Vranja, u ulici Kralja Milana br. 1, u Vranju, dana 24. 12. 2021. godine, u 12.00 časova.