Info vesti

Odeljenja - Nacrt prostornog plana izložen u ulaznom holu Odeljenja za urbanizam u Vranju

05. april 2021, Vranje
  • Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture oglasilo je Javni uvid u Nacrt prostornog plana Republike Srbije od 2021. do 2035. godine i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana Republike Srbije od 2021. do 2035. godine na životnu sredinu. Javni uvid u Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni, biće omogućen od 5. aprila do 5. maja 2021. godine, u trajanju 30 dana. Nacrt prostornog plana sa kompletom referalnih karata i Izveštaj o proceni uticaja biće izloženi u analognom formatu u prostorijama jedinica lokalne samouprave, na internet stranici Ministarstva i zvaničnim prezentacijama gradova i opština. Fizička i pravna lica primedbe na Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja mogu dostaviti u pisanoj formi, tokom trajanja uvida, jedinicama lokalne samouprave i Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Sektoru za prostorno planiranje i urbanizam, Nemanjina 22 – 26,11000 Beograd ili na mejl: pprsgsi.gov.rs. Mesto, vreme, način i postupak održavanja Javne sednice Komisije za javni uvid biće naknadno utvrđeni, u skladu sa epidemiološkom situacijom.

    Nacrt prostornog plana izložen je u ulaznom holu Odeljenja za urbanizam, imovinsko – pravne poslove, komunlano stambene delatnosti i zaštitu životne sredine Gradske uprave Grada Vranja, na adresi: Ive Lole Ribara broj 1, Vranje. Obezbeđena je i stalna stručna pomoć oko tumačenja izloženog materijala svim zainteresovanim licima svakog radnog dana u toku trajanja javnog uvida.

     https://www.mgsi.gov.rs/cir/dokumenti/javni-uvid-u-nacrt-prostornog-plana-republike-srbije-od-2021-do-2035-godine-i-izveshtaj-o